Netflix app krijgt handige nieuwe feature

News
woensdag, 26 juli 2023 om 11:00
netflix 5432181 1920f1658221200
Netflix heeft de laatste tijd het één en ander veranderd. Gebruikers konden alleen niet elke verandering even goed waarderen. Maar een nieuwe feature in de Netflix-app lijkt alleen maar handig.
Netflix heeft in de afgelopen maanden wat controversiële plannen doorgevoerd. Zo kun je nu niet meer zomaar je wachtwoord met iemand delen en lijkt het Basic-abonnement te gaan verdwijnen. Maar nu komt Netflix met een verandering die het gebruiksgemak waarschijnlijk gaat vergroten.
In de app kun je nu namelijk onderin beeld een “Mijn Netflix” tabje vinden. Het staat op de plek waar eerst je downloads stonden. In mijn Netflix kun je nog steeds je downloads zien, maar als je niet zo vaak iets downloadt is er nu ook veel andere handige informatie te vinden.
Je kunt er nu bijvoorbeeld je lijst van films en series die je nog wil kijken vinden. Ook kun je zien welke films en series je een duimpje omhoog hebt gegeven, wat je onlangs hebt gekeken en wat je nog aan het kijken was. Het is de bedoeling dat je in Mijn Netflix alles kunt vinden dat op jou gericht is, zodat je niet veel tijd hoeft te besteden aan het zoeken van een film of serie via de home-pagina.

Wanneer krijgt de app de Mijn Netflix feature?

Veel gebruikers kunnen meteen al aan de slag met Mijn Netflix. Voor iPhone gebruikers is hij meteen beschikbaar. Sommige Android-gebruikers moeten misschien nog even wachten, maar de uitrol is begonnen.