Race straks direct tegen Max Verstappen in F1 23

News
woensdag, 26 juli 2023 om 11:30
max verstappen 2023 fotoshootf1676976528
Heb je altijd al willen weten hoe goed jij bent ten opzichte van een Formule 1-wereldkampioen? Dat kan je binnenkort testen in F1 23, door direct tegen Max Verstappen te racen.
Op Instagram heeft Max Verstappen op dinsdag foto’s geplaatst, waarin hij in een F1 23-simulator zit. Dat is niet zonder reden. In samenwerking met EA Sports en Codemasters heeft de wereldkampioen namelijk de basis neergezet voor een nieuwe modus in de game.
Vanaf eind augustus wordt de zogeheten Pro Challenge toegevoegd aan F1 23. In die modus kunnen spelers het opnemen tegen Verstappen in een één-op-één ghost lap time trial. Je krijgt dus de ultieme kans om jouw race-skills te testen tegen de regerend wereldkampioen.
De Pro Challenge kan je na release vinden in F1 world, de in-game hub in F1 23. Waarschijnlijk zullen er in de toekomst nog meer coureurs worden toegevoegd als Pro Challenge, zo maken we op uit de woorden van Senior Creative Director Lee Mather.

“We willen onze fans continu blijven uitdagen door nieuwe challenges toe te voegen aan de game. Nu hebben zij ook de mogelijkheid om hun vaardigheden op de proef te stellen tegen F1®-coureurs uit de echte wereld. We trappen de Pro Challenge-reeks af met de huidige koploper in de competitie: Max Verstappen.”

Nog meer nieuwe modi in F1 23

Codemasters komt daarnaast ook met een andere nieuwe modus voor de game. Vanaf vandaag kan je namelijk al aan de slag met F1 Replay. In het evenement kan je een race herbeleven eerder uit het seizoen, te beginnen met de GP van Bahrein. Elke week zal er een nieuwe Grand Prix worden toegevoegd.