Microsoft slaat terug: Xbox wél aanwezig op E3

    Vanochtend maakte Sony bekend dat het bedrijf dit jaar niet aanwezig is op de E3 om de PlayStation 5 te tonen. Niet veel later heeft Microsoft bekendgemaakt dat het wel aanwezig zijn om van alles te doen, waaronder waarschijnlijk de Xbox Series X.

    Voor de tweede keer op rij is Sony dit jaar niet aanwezig op de E3, door onenigheid met de organisator van de beurs. Microsoft maakt meteen gebruik van het nieuws door de melden dat zij wel aanwezig zullen zijn de op prestigieuze gamebeurs. Dat maakte Xbox-baas Phil Spencer bekend door middel van een tweet.

    De kans is zeer groot dat de consolefabrikant gaat uitpakken met de Xbox Series X en de aankomende titels voor het nieuwe platform. Voor de feestdagen moet de nieuwe Xbox namelijk op de markt verschijnen, rondom de release van de PlayStation 5.

    Bezitters van een Xbox One hoeven niet te vrezen dat ze meteen moeten overstappen voor de nieuwste games. Microsoft is namelijk van plan om de eerste twee jaar geen exclusieve titels voor de Xbox Series X uit te brengen. Zo zal Halo Infinite uitkomen op de Xbox Series X, maar ook de Xbox One en PC.

    © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.