Sony slaat ook E3 2020 over

  Dit jaar hoeven we geen PlayStation 5 nieuws vanuit de E3 te verwachten. Althans, niet vanuit de kant van Sony zelf. Sony slaat E3 namelijk ook dit jaar over.

  Sony vertelt dit in een interview met gamesindustry.biz. Net als voorgaande jaren zal Sony in 2020 niet aanwezig zijn tijdens E3 in Los Angeles. Het is niet het podium dat Sony wil gebruiken voor haar onthullingen. De beurs, die ieder jaar gehouden wordt, is dus niet de plek waar Sony met nieuws rondom de PlayStation 5 komt. In plaats van de E3 kiest Sony een andere aantal andere evenementen om aankondigingen rondom de PS5 en games te doen.

  Eigen evenement

  Dat betekent dat Sony wel onthullingen tijdens evenementen zoals gamescom en de Tokyo Game Show zou kunnen doen. Waarschijnlijk zal Sony haar grootste aankondigingen en onthullingen tijdens een eigen evenement doen, zoals de PlayStation Experience of via de State of Play. Op die manier is er alle aandacht voor de komende console en de games die Sony de komende tijd uit zal brengen.

  Of andere ontwikkelaars met aankondigingen rondom PlayStation 5 titels zullen komen tijdens de E3, is nog onbekend. Dit is wel te verwachten, gezien de PlayStation 5 ergens dit jaar moet verschijnen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.