Microsoft maakt nieuwe Game Pass games voor mei bekend

News
woensdag, 03 mei 2023 om 9:00
xbox game passf1678956827
Het is nog maar net mei, maar de eerste toevoeging aan Game Pass hebben we al achter de rug. Na de first party game Redfall heeft Microsoft nog meer games aangekondigd die begin deze maand op Game Pass zullen verschijnen.
We zitten nog maar net in de maand mei en de eerste toevoeging aan Game Pass is al verschenen. Redfall, van Microsoft studio Arkane verscheen vandaag op de succesvolle gameabonnee-dienst. De game krijgt op de Xbox nogal wat kritiek, maar onze Ralph was over de PC-versie behoorlijk te spreken en gaf de game dan ook een fraaie acht.
Daar blijft het natuurlijk niet bij, Microsoft heeft meteen van de gelegenheid gebruik gemaakt om de toevoegingen voor de eerste weken van mei bekend te maken. Dit zijn de games die we de komende weken op Game Pass tegemoet kunnen zien:
  • Vandaag: Redfall (Cloud, PC, en Xbox Series X|S)
  • 4 mei: Ravenlok (Cloud, Console en PC)
  • 8 mei: Weird West: Definitive Edition (Xbox Series X|S)
  • 9 mei: Shadowrun Trilogy (PC)
  • 11 mei: Fuga: Melodies of Steel 2 (Cloud, Console en PC)
Daarnaast zijn nu ook Besiege en Quantum Break beschikbaar voor PC en Console.
tw coming soon 52f1683040171

Nog meer gratis games voor Game Pass in mei?

Game Pass is een uitstekende manier om op je Xbox Series S/X of PC nieuwe games te ontdekken. Voor een vast bedrag per maand of jaar krijg je toegang tot een enorme bibliotheek aan games om te spelen. Elke maand wisselt de samenstelling van het aanbod. Zo verdwijnt er elke maand een aantal games, maar komen er ook weer nieuwe games bij.
Zo kun je letterlijk games proberen die je misschien eerder nooit gekocht zou hebben. Het verbreedt dan ook zeker je horizon! Bovendien heeft Microsoft beloofd om games van de eigen studio's direct bij lancering meteen via Game Pass beschikbaar te maken. Zo zullen Game Pass abonnees later dit jaar meteen met Starfield aan de slag kunnen, zodra die uitkomt.
De toegevoegde games lopen tot half mei, maar we weten inmiddels al dat in ieder geval ook Amnesia: The Bunker, Railway Empire 2 en Farwold Pioneers bij komen. De verwachting is dat Microsoft rond 11 mei nog meer games zal toevoegen aan Game Pass. Tot die tijd hebben we weer genoeg te spelen. Game on!