Game releases mei 2023 - Tijd voor Tears of the Kingdom!

Article
dinsdag, 02 mei 2023 om 18:00
zelda tears of the kingdom artf1663164801
Het is altijd fijn als een game vlak voor de zomer uitkomt. Dan weet je in ieder geval waar je je vakantie in gaat steken. De game releases van mei 2023 hebben wat dat betreft wat goede kandidaten!
De eerste week van mei 2023 is meteen al niet gek wat betreft de game releases. Zo kun je je vrienden bijeen roepen voor Redfall. Wie nog geen next-gen console heeft kunnen bemachtigen kan bovendien deze week eindelijk aan de slag met Hogwarts Legacy.
Maar de grote klapper van de maand komt in de tweede week. Dan is het namelijk tijd voor The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom. Fans hebben lang moeten wachten op dit vervolg op Breath of the Wild, maar de game blijkt ook aardig aan de maat te zijn, dus dat belooft veel goeds!
Wie van racen houdt, heeft het ook goed deze maand. Fans van simulatie racers kunnen de TT Isle of Man beleven in Ride on the Edge 3. Er komt ook een veelbelovende arcade-racer in de vorm van LEGO 2K Drive, voor wie wat meer gekkigheid wil in een racing game.
Liefhebbers van The Lord of the Rings mogen ook een nieuwe game verwachten. Na lang uitstel is het namlijk eindelijk tijd voor The Lord of the Rings: Gollum. Daarin kun je zelf beleven wat hij zoal meemaakte tussen The Hobbit en The Lord of the Rings.

Wat zijn de game releases van mei 2023?

Natuurlijk zijn er nog meer games dan we hierboven hebben besproken. Neem dus vooral een kijkje in het overzicht hieronder. Daar staan nog veel meer leuke titels in.

Switch releases

PS5 releases

PS4 releases

Xbox Series X|S releases

Xbox One releases

PC releases

Wat waren de releases van vorige maand?

Is er deze maand niets voor je bij? Dat kan natuurlijk, maar dat is nog geen reden tot paniek. Je kunt bijvoorbeeld eens kijken wat je nog hebt in te halen bij de releases van april.