Microsoft komt met heel vreemde Xbox accessoire

News
woensdag, 30 november 2022 om 14:00
xbox series x controllersf1600759683
Als console gamer heb je niet altijd veel meer nodig dan een console, een controller en een game. Maar sommige accessoires kunnen de ervaring wel verbeteren. Anderzijds komt een fabrikant soms met een nutteloos product.
Niet elke gaming accessoire heeft gelijke kansen in het leven. Waar sommige geliefd zijn als aanvulling op je setup, zijn er ook een hoop die niet zoveel toevoegen. Dan zijn er nog de hoodies voor controllers.
Dat is namelijk wat Xbox nu aanbiedt in haar online store. Ze worden weliswaar verkocht als merchandise en niet als accessoires, maar het blijft een bijzonder ding. De energieprijzen mogen dan in veel huishoudens voor een koude winter zorgen, maar je kunt je afvragen of het warmhouden van je Xbox controller prioriteit heeft.
Net als de controllers zelf zijn ze verkrijgbaar in het wit en in het zwart. De andere kleuren waarin je een Xbox controller kunt kopen zijn niet van de partij. Eén controller hoodie kost 29,95 euro in de Xbox Gear Shop.

Wanneer verschijnt de Xbox controller hoodie?

Nutteloos als hij is, de Xbox controller hoodie is wel enigszins grappig. Mocht je er één willen bestellen, dan moet je alleen nog even rekening houden met een flinke levertijd. Je kunt er niet één cadeau doen met Sinterklaas of Kerst, want pre-orders worden pas half februari 2023 geleverd.