Games with Gold december 2022 bekendgemaakt

News
woensdag, 30 november 2022 om 13:30
xgn google image
Het is eind van de maand en dus maken de diverse aanbieders van game-services hun line-up voor komende maand bekend. Ook Microsoft heeft de Games with Gold voor december 2022 bekendgemaakt. Zit er iets voor jou bij?
Het is weer einde van de maand en dus kunnen leden van Xbox Live Gold en Xbox Game Pass Ultimate weer een paar gratis games claimen. Dat is ook het geval in december 2022. Microsoft heeft via de Xbox Wire de Games with Gold voor komende maand bekendgemaakt.

Wat zijn de Games with Gold van december 2022?

Zoals inmiddels gebruikelijk bevat het aanbod van Games with Gold alleen nog twee Xbox One games. De Xbox 360 games die voorheen opgenomen waren in de selectie zijn sinds een paar maanden vervallen.
Deze maand heeft Microsoft twee games voor Games with Gold in de aanbieding. Games with Gold abonnees mogen komende maand aan de slag met de game Colt Canyon . In deze game zal de hele maand beschikbaar zijn. Colt Canyon is een 2D pixelart game die zich afspeelt in het Wilde Westen. Je partner is gekidnapt en het is aan ou om hem met alle mogelijke middelen te bevrijden. Dat betekent dus dat je je geweren mag laten spreken, maar ook TNT niet hoeft te schuwen. Die bandieten zullen het berouwen dat ze aan je partner gezeten hebben!
De tweede gratis Games with Gold game is Bladed Fury. Deze game zal vanaf 16 december beschikbaar en tot 16 januari volgend jaar te claimen zijn. In Bladed Fury speel je als Princes Ji, die valselijk beschuldigd is van moord. Je bent verbannen maar zint op wraak en wil je naam zuiveren. Bovendien is je zus ook nog in gevaar, dus die moet ook gered worden! Bladed Fury is een side-scrolling fighter gesitueerd in China waarin je het opneemt tegen de goden zelf.

Games with Gold voor december 2022 bekend

Games with Gold abonnees kunnen dus de komende maand de volgende games tegemoet zien:
Daarnaast kan je nu nog de volgende games scoren: