Microsoft introduceert Pulse Red Xbox Series X en S controller

  Eigenaren van een Xbox Series X of S die hun next-gen console wat meer passie willen uitstralen kunnen hun geluk niet op. Microsoft heeft nu namelijk een nieuwe Xbox Series X en S controller uit de doeken gedaan, die de Pulse Red kleur draagt.

  Microsoft

  Hoewel veel consoles maar in één kleur worden uitgegeven, is er altijd nog een manier om wat meer kleur te geven aan je gaming sessie: de controller. De laatste paar generaties zijn er namelijk steeds meer controllers uitgekomen die in verschillende kleuren te bestellen zijn. Voor de Xbox One had Microsoft zelfs het Xbox Design Lab, waar spelers zelf hun eigen kleurenschema konden bepalen.

  Het Design Lab is er nog niet voor de Xbox Series X en S, maar dat weerhoudt Microsoft er niet van om nieuwe kleuren voor haar controllers te introduceren. Bij de lancering van de next-gen consoles kwam het Amerikaanse bedrijf namelijk al met de Shock Blue controller en daar voegt het nu de opvallende draadloze Pulse Red controller aan toe.

  Waarom komt de Pulse Red controller uit?

  Wie met de gloednieuwe controller van Microsoft aan de slag wil moet nog wel even geduld hebben. De colourway wordt namelijk beschikbaar gemaakt vanaf 9 februari in ons land. Alleen in China in de controller morgen al te koop. Naast de controller zelf krijg je bij de aankoop van de controller in sommige landen ook een gratis trial van 14 dagen voor de Xbox Game Pass Ultimate. Of Nederland daar ook onder valt is nog niet bekend.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.