The Lord of the Rings Gollum release verduidelijkt

News
woensdag, 07 juli 2021 om 9:30
f1625642152
Na lang wachten is er eindelijk wat meer duidelijkheid over de The Lord of the Rings Gollum release. Deze stond al gepland voor volgend jaar, maar nu heeft uitgever Nacon ook bevestigd dat de releasedatum voor het najaar van 2022 op de planning staat. Het wachten duurt dus nog wat langer dan gehoopt.
Nacon maakte het nieuws bekend tijdens een officiële livestream rondom de game. Het nieuwe verhaal rondom het tragische wezen uit Middle-earth is al een tijdje in ontwikkeling, maar zat lange tijd zonder releasedatum. Inmiddels weten we gelukkig wat meer en is nu eindelijk de releaseperiode bekendgemaakt.
Ook is al duidelijk op welke platformen de game uitkomt. The Lord of the Rings Gollum komt namelijk naar de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch en PC. Via laatstgenoemde wordt de game via Stream uitgebracht.

The Lord of the Rings Gollum release brengt puzzels en platformen

In de nieuwe game, ontwikkeld door Daedalic Entertainment speel je als het tragische wezen dat the One Ring verliest aan Bilbo Baggins en er vervolgens alles aan doet om deze weer terug te krijgen. In de game zal je als Gollum door heel Middle-earth reizen. Zo kom je langs Mordor, maar ook Moria en zal de gameplay een mix zijn van platformen en stealth.
Check hierboven het interview met Harald Riegler, Producer bij Daedalic Entertainment, waarin nog veel meer beelden van de game te zien zijn.

Populair Nieuws