Meer info over Far Cry 6 Vaas DLC komt binnenkort

News
woensdag, 10 november 2021 om 8:00
far cry 6 headerf1635340846
We kunnen binnenkort nieuwe informatie verwachten over de aankomende Vaas' Insanity DLC voor Far Cry 6. Michael Mando, de stemacteur van het personage, heeft namelijk op Twitter laten weten dat we vandaag nog nieuws kunnen verwachten.
We wisten al dat er een Vaas DLC aan zat te komen voor Far Cry 6. De game krijgt namelijk verschillende DLC's waarin als oude Far Cry schurken kunnen spelen, waaronder Vaas. Door een tweet van de stemacteur van het personage weten we nu dat daar binnenkort nieuwe informatie over naar buiten komt.

Wat kunnen we verwachten?

Gezien de tekst van de tweet hoeven we waarschijnlijk geen slecht nieuws, zoals uitstel van de DLC, te verwachten. Wat het dan wel is weten we nog niet, maar het kan bijvoorbeeld een releasedatum of trailer zijn. Het duurt in ieder geval niet lang voordat we het nieuws te horen krijgen.
Het zal in ieder geval wat te maken hebben met Vaas. Want de aankondiging komt niet voor niets van zijn stemacteur, terwijl ook andere schurken uit Far Cry 4 en 5 DLC krijgen. Met welke nieuwe informatie de acteur komt komen we vanmiddag om 17.30 te weten.
Vaas is een populair personage in de Far Cry franchise. Misschien kan de Vaas DLC er dan ook voor gaan zorgen dat spelers langer Far Cry 6 blijven spelen. Ubisofts vorige poging om spelers terug te winnen met mails aan spelers die vroegtijdig stopten met de game werd niet zo goed ontvangen.