Far Cry 6 spelers worden belaagd door El Presidente via de mail

News
woensdag, 27 oktober 2021 om 12:00
far cry 6 gameplayf1674831707
Spelers die vroegtijdig stoppen met Far Cry 6, ontvangen een mail van Ubisoft. In de email worden spelers een belachelijk gemaakt voor het vroegtijdig stoppen met de game. Brendan Sinclair, hoofdredacteur van GamesIndustry.biz, deelde een voorbeeld van de mail in een Tweet.
Brendan Sinclair stopte zelf na drie uur met de game. Hierna ontving hij een email van Ubisoft. In de email wordt je als speler bedankt voor het er niet in slagen om Antón Castillo, de grote schurk in de game, te verslaan. Het bericht komt van El Presidente hoogstperoonlijk.

Onvrede over Far Cry 6 mail

Brendan Sinclair is niet blij met de email die hij heeft ontvangen van Ubisoft. Hij is van mening dat Ubisoft spelers die vroegtijdig willen stoppen met de game met rust moet laten. Gezien de hoeveelheid likes op de tweets, zijn er een hoop mensen die het met hem eens zijn.
Aan de andere kant is de mail niet bedoeld om spelers echt aan te pakken voor het vroegtijdig stoppen met de game. Het is duidelijk bedoeld als een grap. De actie past ook wel bij het personage Antón Castillo. Zo zijn er al eerder een aantal video's online gekomen, waarin Antón Castillo met fake tips komt voor de game.
Er is ook naast het vroegtijdig stoppen van de game, ook een andere manier om het verhaal van Far Cry 6 te ontwijken. Zo is er ook weer een geheim einde toegevoegd aan de game.

Populair Nieuws