Far Cry 6 krijgt villains en Blood Dragon DLC na launch!

News
zaterdag, 12 juni 2021 om 22:03
blood dragonf1623660198
Shooter fans kijken uit naar de release van Far Cry 6, maar ook daarna heeft de game veel in petto. Ubisoft werkt namelijk aan DLC met bekende Far Cry villains en een nieuwe Blood Dragon.
Tijdens de Ubisoft Forward presentatie voor de E3 2021 had de uitgever mooie dingen te melden voor Far Cry 6. Er werd namelijk niet alleen een nieuwe trailer uit de doeken gedaan, er werd ook bekendgemaakt wat er op de planning staat na de lancering. Ubisoft komt namelijk met spannende DLC voor de game.
In de eerste uitbreiding kunnen spelers de andere kant van het verhaal bekijken. Het wordt namelijk mogelijk om avonturen te beleven met bekende villains zoals Vaas uit Far Cry 3 en Pagan Min uit Far Cry 4.
Daarnaast is ook een heel korte teaser getoond waar veel Far Cry fans ontzettend enthousiast van zullen worden. Far Cry 6 krijgt namelijk een Blood Dragon DLC, een uitbreiding die origineel voor Far Cry 3 uitkwam en zeer geliefd is. De DLC combineert namelijk over-the-top actie met science-fiction en typische 80’s stereotypes.

E3 2021 belooft nog veel meer mooie dingen

Naast de Ubisoft Forward show heeft E3 2021 nog veel meer te bieden. Zo staat op zondag de show van Microsoft en Bethesda gepland, evenals de PC Gaming Show. Daarnaast komt Nintendo nog op dinsdag langs en hebben ook kleinere uitgevers een presentatie gepland. Check ons overzicht voor de volledige planning van de E3 en blijft natuurlijk XGN.nl in de gaten houden voor al het laatste nieuws van de beurs of volg de shows live met ons op Twitch!