Ubisoft voegt per ongeluk Danny Trejo missie toe aan Far Cry 6

News
woensdag, 03 november 2021 om 14:30
far cry 6 headerf1635340846
Spelers van Far Cry 6 stonden verbaasd te kijken, toen na een update er een nieuwe missie beschikbaar bleek te zijn. Het is een speciale missie met acteur Danny Trejo die eigenlijk pas volgende maand beschikbaar moet zijn. In een video van JorRaptor is de missie te zien.
Spelers konden te vroeg een speciale missie spelen waar acteur Danny Trejo in te zien is. Dit komt allemaal door een fout van Ubisoft. De missie zou namelijk volgende maand pas uit moeten komen, maar is per ongeluk aan een eerdere update toegevoegd. Ubisoft gaat de missie daarom nu verwijderen uit game.

Speciale Far Cry 6 missie nog niet af

De reden dat Ubisoft de content weer gaat verwijderen is dat de missie volgens Ubisoft nog niet af is. Ubisoft wil een goed werkend product leveren, dus haalt Ubisoft de missie weer offline om de laatste puntjes op de i te zetten.
Dankzij de toevoeging is er wel een goed beeld te zien van hoe de missie er uit gaat zien. Het is zeker niet zo dat er nog veel aan de missie moet gebeuren, maar dat er nog een paar aanpassingen moeten komen is wel te geloven. Als het goed is komt volgende maand de missie wel gewoon naar de game.
Ubisoft haalt een hoop echte acteurs naar de wereld van Far Cry. Naast Danny Trejo is Breaking Bad acteur Giancarlo Esposito namelijk te zien in de rol van de grote schurk Anton Castillo. Esposito speelde zijn rol ook in het echt na in video's met fake tips voor de game.