Meer games volgen op The Witcher 4

News
donderdag, 08 september 2022 om 11:00
the witcher 4 teaserf1647936992
Eerder dit jaar liet CD Projekt RED weten dat het werk aan een vierde Witcher game is begonnen. Deze werd omschreven als het begin van een nieuwe saga. De CEO van CD Projekt bevestigt nu dat dat betekent dat er (hopelijk) meer games komen.
Fans van de The Witcher games kunnen uitkijken naar meerdere nieuwe titels. Op het moment is er daar maar één van bevestigd, maar er zijn grotere plannen. Dat laat CD Projekt CEO Adam Kiciński weten in een halfjaarbespreking van het bedrijf.
Ergens was dat te verwachten: The Witcher 4 werd altijd beschreven als het begin van een nieuwe saga (en gaat daarom ook technisch gezien niet The Witcher 4 heten). Een game kan geen begin zijn als er daarna niets anders op volgt. Hoewel er geen garantie is voor The Witcher 5, is het voorlopig aannemelijk dat CD Projekt die game liever wel maakt dan niet.

The Witcher 3 op weg naar next-gen

Overigens hoef je niet te wachten op The Witcher 4 om weer in die wereld op avontuur te kunnen. Dit jaar nog moet de next-gen versie van The Witcher 3 verschijnen. Deze is al een paar keer uitgesteld, maar Adam Kiciński zegt dat het er naar uitziet dat het huidige doel van een release in dit najaar gehaald wordt.