CD Projekt RED bevestigt nieuwe witcher school in The Witcher 4

News
donderdag, 24 maart 2022 om 14:30
the witcher 4 teaserf1647936992
Afgelopen maandag kregen fans van de populaire The Witcher games eindelijk het nieuws waar ze al lang op wachtten: de officiële aankondiging van een nieuwe The Witcher-game. Fans vroegen zich al snel af wat de medaillon in de teaser is. CD Projekt RED bevestigt nu dat het om een lynx gaat en afkomstig is van een nieuwe witcher school, de School of the Lynx.
CD Projekt REDs communicatiedirecteur Robert Malinowski bevestigde aan Eurogamer dat het medaillon niet afkomstig is van een al bestaande witcher school. ‘’Sommige mysteries moeten niet zo mysterieus zijn,’’ aldus Malinowski. ‘’Ik kan bevestigen dat het medaillon in feite is gevormd naar een lynx.’’
Eerdere games introduceerden al de scholen Wolf, Cat, Griffin, Bear, Viper, Manticore en Crane. De School of the Lynx is dus een gloednieuwe school die CD Projekt RED heeft ontwikkeld voor de nieuwe Witcher-game. Het is niet de eerste keer dat de ontwikkelaar nieuwe scholen in de wereld van The Witcher bedenkt. De originele boeken van Andrzej Sapowski waar de games op gebaseerd zijn kennen alleen de Wolf-, Cat- en Griffin-scholen.

Fanfictie van The Witcher

Opvallend genoeg bestaat er al een School of the Lynx in een populaire Witcher-fanfictie, waarin de Witcher-personages Lambert en Keira Metz lid worden van de Cat-school en deze hervormen tot de School of the Lynx. Of CD Projekt RED beïnvloed is door dit verhaal is niet bekend.
Naast een nieuwe school is er verder nog niet veel bekend over de nieuwe game. Volgens CD Projekt RED begint de game een nieuwe saga voor de franchise. Ook weten we dat de game gemaakt wordt in Unreal Engine 5 en dat de ontwikkelaar niet gaat crunchen.

Populair Nieuws

Laatste Reacties