Microsoft komt met goedkopere Xbox Elite Controller

News
donderdag, 08 september 2022 om 11:30
xbox elite core white 2f1662627987
Een controller is heel belangrijk en voor gamers met specifieke wensen biedt Microsoft een speciale controller. De Xbox Elite Controller is niet goedkoop, maar er komt een nieuwe betaalbaardere versie aan. Deze is alleen wel wat uitgekleed.
Een tijdje geleden lekten er foto’s uit van een nieuwe Xbox Elite Controller in het wit. Dat blijkt nu meer te zijn dan een cosmetische optie. Deze versie van de Elite Controller is namelijk ook goedkoper dan zijn zwarte tegenhanger.
Dat heeft alles te maken met het feit dat het een minder uitgebreid pakket is. De Elite Controller - Core White biedt namelijk alleen de kern van de Elite Controller. Je kunt de spanning op de sticks aanpassen en er is betere grip, maar de paddles, alternatieve sticks en d-pad en verschillende andere voordelen ontbreken.
Als de Elite - Core White goed bevalt kun je de extra toeters en bellen van het zwarte model wel later weer toevoegen. Xbox introduceert namelijk ook een Component Pack, waarin je alles terugvindt dat bij de zwarte controller standaard meegeleverd wordt. Zo kun je niet alleen je Core White-uitvoering uitbreiden, maar ook onderdelen van je zwarte Elite vervangen.

Wat kost de Xbox Elite Controller - Core White?

Door alle extra’s van de zwarte Elite Controller achterwege te laten zakt de prijs van het geheel behoorlijk. Voor de gewonen Elite moet je ongeveer 180 euro neertellen, maar de Core White kun je al bestellen voor 129,99 euro. Dat scheelt toch een slordige 28 procent.

Populair Nieuws