Sony voegt heel veel deals toe aan voorjaarsuitverkoop in de PS Store

News
woensdag, 10 april 2024 om 13:00
playstation 5f1603819462
Sony heeft zojuist duizenden nieuwe aanbiedingen en deals toegevoegd aan de Voorjaarsuitverkoop. Daar zitten flink wat grote titels bij, waaronder Red Dead Redemption 2, WWE 2K24 en meer, met kortingen tot wel 90%. Wij hebben de beste deals voor je op een rijtje gezet.
Het is voorjaar en Sony viert dat met een grote Voorjaarsuitverkoop. De PS Store puilt uit van de aanbiedingen. Niet elke deal is even scherp, maar een wij hebben de deals voor jullie uitgezocht die goedkoper zijn dan ooit in de PS Store. Naast grote games als WWE 2K24, Mortal Kombat 1, Grand Theft Auto V en Just Dance 2024, zien we ook steeds meer PS VR2 titels in de aanbieding verschijnen, met soms wel kortingen tot 60% of meer. Dit zijn de meest aantrekkelijke aanbiedingen deze week:

Weekaanbieding: Suicide Squad: Kill the Justice League

Suicide Squad: Kill the Justice League had een wat moeizame start. De live-service game kende niet heel goede kritieken en werd vooral te kort gevonden. In zijn review noemde onze Roland de game een "mislukt project" en schreef hij: "Uiteindelijk is Suicide Squad: Kill the Justice League de zoveelste matige live-service looter shooter die op de markt is verschenen". In de PS Store lijken gamers wel meer tevreden over de game, daar scoort hij 4,21 van de 5 sterren.
Wie zelf wil ontdekken of de game inmiddels aan de verwachtingen voldoet, kan deze nu scoren in de PS Store met een korting van wel 50%. Daarmee komt de game, die pas een paar maanden oud is, nu al op een schappelijke prijs van slechts 39,99 euro uit. Deze deal loopt tot 25 april.

De beste aanbiedingen in de PS Store

Naast de weekaanbieding zijn er nog heel veel meer aanbiedigen in de PS Store te vinden. Dit zijn de beste aanbiedingen die deze week zijn toegevoegd:

PS VR2 aanbiedingen in de PS Store

Ook voor PS VR2 zijn diverse titels flink in de aanbieding. Dit zijn de beste PS VR2 aanbiedingen in de PS Store van deze week:
Natuurlijk zijn dit niet alle aanbiedingen die in de PS Store te vinden zijn. Kan je hier nog niet vinden wat je zoekt, dan kan je altijd in de PS Store zelf kijken voor nog veel meer deals.