MediaMarkt is mega aan het stunten met allemaal gaming deals

News
woensdag, 17 april 2024 om 8:00
playstation 5 8f1603819759
Black Friday is nog lang niet aan de beurt, maar MediaMarkt heeft wel wat mooie aanbiedingen in petto voor gamers. Wat dacht je van Assassin’s Creed Mirage of Prince of Persia?
MediaMarkt gooit meerdere games voor PlayStation 5,4, Xbox Series S en X en de Switch in de aanbieding.

Wat kun je allemaal kopen met korting?

Je checkt de aanbiedingen op de officiële website.

Lekker sluipen, kruipen en slingeren

Prince of Persia kwam begin dit jaar uit en kreeg van ons een mooie 8 in de recensie. Onze Theo schreef daarin onder meer het volgende:
‘De wereld herbergt namelijk talloze vijanden zoals soldaten, vogels en verschillende wezens die je onderweg tegenkomt. Ze hebben één ding met elkaar gemeen en dat is dat ze Sargon naar de nek vliegen. Voor de rest is elke vijand anders, iets dat je merkt in de aanpak om ze te verslaan.’
Maar ook over Assassin’s Creed Mirage, dat vorig jaar verscheen, waren we erg enthouasiast. Zo schreef onze Stefan:
‘Het is een verhaal dat geen baanbrekende nieuwe deuren opent, maar je vooral een reden geeft om de nieuwe spelwereld van top tot teen te verkennen. Het decor voor alle sluipmoordactie is ditmaal namelijk Bagdad, een kleinere spelwereld die ervoor moet zorgen dat de focus meer op de actie komt te liggen. De stad en omliggende gebieden zijn een stuk tropischer dan de modderige velden van Engeland en hebben op enkele momenten wel raakvlakken met de vergezichten die je in Assassin’s Creed Origins tegenkomt.’

MSI Claw

Niet alleen games zijn er in de aanbieding. Ook de MSI Claw kan nu tegen een voordeliger tarief op de kop getikt worden. De handheld is nu namelijk te koop voor 729 euro. Veel bedrijven zijn bezig om het gamen aan te bieden als handheld optie, waardoor in de handen als het ware ene kleine computer ligt.