PlayStation 5 kopen of huren?

News
woensdag, 17 april 2024 om 7:00
playstation portal review 3f1703638528
Alles in het leven kost geld, zo ook spelcomputers. Een PlayStation 5 koop je voor rond de 450 euro en daar heeft simpelweg niet iedereen geld voor. Er is een oplossing. Heb je al gedacht aan één huren?
Een PlayStation huren, kan dat? Jazeker. Er is een webiste, genaamd Grover, die PlayStation 5’s verhuurd. Nu denk je misschien meteen: maar hoe gaat dat dan? Is dat voor een dag? Hoe doe ik dat dan als je een game wilt uitspelen?
Geen probleem. De spelcomputers huur je namelijk voor een tenminste een maand.

Wat kost het om een PlayStation 5 te huren?

Dit zijn de opties:
  • PlayStation 5 Digital Edition: 17,90 per maand (aanbieding)
  • PlayStation 5 Slim Digital: 19,90 per maand
  • PlayStation 5 Slim: 22,90 per maand (aanbieding)
  • PlayStation 5 normaal: 24,90 pe maand
  • PlayStation Portable Remote Player: 14,90 per maand
Bovengenoemde opties gelden overigens als je een console voor 12 maanden huurt. Hoe langer je huurt, hoe goedkoper het wordt. Als je bijvoorbeeld een console voor één maand wilt huren, beginnen de bedragen vanaf 51,90. Een stukje meer dus.

Spidey is populair

Normaal gesproken zijn er ook limited editions te huur van de PlayStation 5, namelijk Marvel’s Spider-Man 2, maar die zijn al verhuurd.

Wat is Grover?

Grover is een bedrijf waar je tech kunt huren. Dit kan van alles zijn. Op de website staan camera’s, telefoons, smartwathes, de MSI Claw en nog veel meer.
Mensen die dit voor het eerst doen, krijgen korting via de code BEGIN100.
Op termijn is het natuurlijk niet rendabel om een tech product te huren, zeker niet als je ineens veel wilt gamen. Maar het kan bijvoorbeeld een oplossing zijn voor mensen die alleen maar één exclusive willen spelen en verder altijd op PC spelen. Dan huur je een console voor een maandje.