MCU lijkt toch door te gaan met Kang

News
dinsdag, 28 november 2023 om 10:30
jonathan majors kang the conquerorf1699959602
Het MCU heeft mogelijk een groot probleem: Kang the Conqueror moest de volgende grote schurk worden, maar acteur Jonathan Majors is in opspraak door zijn arrestatie. Het leek erop dat Marvel de Kang-verhaallijn ging laten vallen, maar de situatie blijkt toch anders.
Volgens Deadline is Loki-schrijver Michael Waldron aangenomen om Avengers: The Kang Dynasty te schrijven. Niet al te lang geleden vertrok de originele schrijver van de film en waren er berichten dat Marvel niet doorging met The Kang Dynasty. Maar nu Waldron is aangenomen ziet het er naar uit dat de film in één of andere vorm doorgaat.
De onzekerheid over de toekomst van Kang ontstond eerder dit jaar, toen Jonathan Majors werd gearresteerd na een geweldpleging. Majors moet daarvoor voor de rechter komen en zijn toekomst in het MCU is dan ook in het gedrang. Marvel zou al veel hebben nagedacht over manieren om zonder Majors door te kunnen.
Dat The Kang Dynasty weer een schrijver heeft, lijkt bevestiging dat Marvel voorlopig niet van Kang af wil. Daarmee is natuurlijk niet gezegd dat Majors de rol blijft spelen. Marvel zou er al over hebben nagedacht een andere acteur te casten.

Wanneer is de release van Avengers: The Kang Dynasty?

Momenteel staat Avengers: The Kang Dynasty gepland voor een release in 2026. Dat kan natuurlijk nog veranderen, helemaal omdat een aantal belangrijke rollen achter de schermen nog niet zijn gevuld. Regisseur Destin Daniel Cretton is bijvoorbeeld niet meer verbonden aan de film, dus moet er ook voor hem een vervanger komen.

Populair Nieuws