Krijgt Scarlet Witch haar eigen MCU-film?

News
maandag, 27 november 2023 om 11:00
wandavisionargumentf1701078208
Marvel Studios heeft aangegeven concrete interesse te hebben in een losstaand project met Elizabeth Olsen als Scarlet Witch in de hoofdrol. Dit zou een terugkeer van het personage zijn sinds Doctor Strange 2.
Let op: dit bericht bevat spoilers over Doctor Strange in the Multiverse of Madness.
Dit nieuws werd gedeeld via de Patreon van doorgaans betrouwbare insider Daniel Richtman. De film zal geregisseerd moeten worden door regisseur Jac Schaeffer (eerder verantwoordelijk als schrijver voor WandaVision en de Black Widow-film).
Een terugkeer van dit personage is zeer opmerkelijk te noemen aangezien aan het eind van Doctor Strange in the Multiverse of Madness ze waarschijnlijk verpulverd werd door stenen en zo aan haar einde leek te komen. Door de introductie van de Multiverse is het mogelijk eerder overleden personages te laten terugkeren in andere hoedanigheden dan voorheen.

Marvel slaat nieuwe weg in voortaan met opkomende projecten

Eerder kwam er al nieuws over het terugbrengen van andere personages in het MCU. Dit zou moeten gaan over de originele Avengers (waaronder Captain America, Iron Man en Black Widow). Gepaard met het nieuws dat Scarlet Witch zou moeten terugkeren betekent dit dat Marvel erg leunt op het nostalgische gevoel van die hard MCU fans en zo oude fans probeert terug te winnen na meerdere, teleurstellende films.
Zo leverden recente MCU-films als Ant-Man and the Wasp Quantumania niet het resultaat op waar fans op hadden gehoopt. Op het gebied van omzet doen de films het ook niet zo goed als tijdens de Thanos-saga.