‘Marvel bereidt zich al voor op grote recast’

News
maandag, 08 mei 2023 om 10:00
Marvel heeft mogelijk een groot probleem. In de komende jaren moest Kang the Conqueror de grote schurk van het MCU worden, maar Jonathan Majors, de acteur die Kang speelt, ligt onder vuur omdat hij zijn vriendin zou hebben mishandeld. Marvel is naar verluidt al bezig met de voorbereidingen voor een mogelijke recast.
Marvel kondigde vorig jaar groots aan dat Kang the Conqueror de komende paar jaar de overkoepelende MCU schurk zou worden. De volgende Avengers-film heet zelfs The Kang Dynasty. Maar er moet nu een horde genomen worden aangezien Jonathan Majors onder vuur ligt.
De acteur zou namelijk een vrouw, waarschijnlijk zijn vriendin, hebben mishandeld. Hij is daarvoor gearresteerd en hoewel zijn advocaten beweren dat hij niets heeft misdaan, ziet het er niet voordelig uit voor Majors. De aantijgingen zijn serieus genoeg dat men zich al een tijdje afvraagt of Marvel met Majors door wil.
Naar verluidt is de acteur nog te zien in Loki seizoen 2, maar The Cosmic Circus heeft vernomen dat Marvel al voorbereidingen aan het treffen is om Majors te vervangen. De studio zou nog niet definitief hebben besloten om dat te doen, maar de mogelijkheid bestaat. Disney en Marvel houden ontwikkelingen rondom Majors scherp in de gaten.

Wat gaat Marvel doen met Jonathan Majors’ Kang?

Het is niet helemaal duidelijk wat voor voorbereidingen er precies zijn getroffen. Het kan zijn dat het gaat om iets achter de schermen, bijvoorbeeld door al potentiële vervangers in de gaten te houden: een insider beweerde onlangs al dat Marvel ideeën heeft voor potentiële vervangers. Er is natuurlijk ook altijd de mogelijkheid dat er nagedacht wordt over eventuele verklaringen waarom Kang er ineens anders uit zou zien.

Populair Nieuws