Nog meer bewijs dat Marvel afstapt van Kang

News
dinsdag, 14 november 2023 om 17:30
jonathan majors kang the conquerorf1699959602
Het wordt steeds waarschijnlijker en aannemelijker dat Kang the Conqueror niet de villain is in de komende Avengers film. Dit gaat gepaard met het nieuws dat de Ant-Man and the Wasp: Quantumania schrijver zich terugtrekt uit het project.
Scenarioschrijver Jeff Loveness is niet meer aan het werk of überhaupt verbonden aan het project. Dat stelt ComicBook.com. Aangezien zijn film het personage Kang introduceerde voor het grote publiek - eerder was hij alleen te zien in de serie Loki - is het nu vrij aannemelijk dat deze villain een beduidend kleinere kans heeft terug te keren als de main bad guy van de aankomende MCU film(s).
De bedoeling was oorspronkelijk dat Kang de ‘main threat’ zou zijn in de aankomende Avengers film genaamd Avengers: The Kang Dynasty. De acteur die Kang speelt, Jonathan Majors, heeft hier helaas in het echte leven mogelijk roet in het eten gegooid. Majors en zijn ex-partner beschuldigen elkaar beiden van huishoudelijk geweld en zijn momenteel verwikkeld in een moeilijke en bovenal complexe rechtszaak. Het is de verwachting dat Marvel niet door zal gaan met Majors als de acteur schuldig wordt bevonden.

Gerucht: Kang out, Dr. Doom in

Het idee is dat als Marvel niet bereid is door te gaan met Majors en dus ook niet meer met Kang, dat hij vervangen wordt door een hele andere, erg bekende schurk in de comics. Namelijk niemand minder dan Dr. Doom.
Het is nog erg onduidelijk voor doorgewinterde MCU fans hoe de toekomst eruit zal zien. Met veel vertragingen en geen duidelijke visie zal het interessant zijn te zien hoe de MCU Phase 5 zich zal ontvouwen.

Populair Nieuws