Max Verstappen zit weer in Drive to Survive na gesprek met producenten

News
donderdag, 30 juni 2022 om 10:30
si202205290160 newsf1654675556
Vorig jaar werd Max Verstappen voor het eerst wereldkampioen, maar de Nederlander kwam niet terug in Drive to Survive seizoen 4. De Nederlander had namelijk besloten om niet meer aan de Netflix-serie mee te werken, maar keert nu toch weer terug.
Drive to Survive gaat niet alleen over de actie op de baan in de Formule 1, maar ook wat er zich allemaal achter de schermen afspeelt, zoals de concurrentie tussen coureurs en de politieke spelletjes. De Netflix-serie heeft er alleen een handje van om dingen wel heel erg aan te dikken of zelfs te verzinnen, waardoor Max Verstappen vorig jaar heeft aangegeven niet meer mee te werken aan de serie.
Om zo’n grote naam in de sport, en natuurlijk de huidige wereldkampioen, niet in de serie te hebben is een groot gemis voor Netflix en voor Formule 1-eigenaar Liberty Media. De nieuwe CEO van de Formula One Group, Stefano Domenicali, heeft daarom eerder aangeven dat hij met Verstappen en de producten in gesprek wil, om de Nederlander toch wel weer in de serie te krijgen.
Dat gesprek heeft duidelijk vruchten afgeworpen. In de podcast van Barstool Sports vertelt Verstappen namelijk waarom hij eerst besloten had om niet meer mee te werken en waarom hij in het vervolg toch wel weer mee gaat werken aan Drive to Survive.

Twee nieuwe seizoenen voor Drive to Survive

Netflix is voorlopig ook zeker niet van plan om te stoppen met de Formule 1-serie. De show is namelijk enorm populair en heeft voor een flinke stijging in aandacht in de motorsport gezorgd in de Verenigde Staten.
Drive to Survive is zelfs zo succesvol, dat Netflix niet alleen het groene licht heeft gegeven voor seizoen 5 van de serie, maar ook meteen seizoen 6 heeft aangekondigd.

Populair Nieuws