Max Verstappen “walgt” van eigen fans

News
maandag, 01 augustus 2022 om 16:48
f1 max verstappen cockpitf1650619004
Elke sporter heeft zo zijn fans, maar sommigen gaan wel heel ver in hun steun van één persoon. Sommige fans van Max Verstappen zijn bijvoorbeeld zo fanatiek dat zelfs Max Verstappen ervan walgt. Aanleiding is een actie tijdens de GP van Hongarije.
De grote rivaal van Max Verstappen was vorig jaar Lewis Hamilton, als het ging om de winst. Hoewel Hamilton er dit jaar iets minder goed voorstaat, hebben sommige Verstappen-fans het nog steeds op hem gemunt. Ze uiten dat niet altijd op bijzonder smakelijke manieren.
Zo zijn er tijdens de GP van Hongarije beelden opgedoken van Nederlandse F1-fans die merchandise van Lewis Hamilton in brand staken. Max Verstappen is daar bepaald niet over te spreken, zo bleek bij de persconferentie:
De meeste fans gedragen zich volgens Verstappen een stuk sportiever. Die juichen zowel tijdens de race als bij de podiumceremonie voor elke coureur. Verstappen vindt dat dat is hoe het hoort.

Zomerstop begint met grote verandering

De GP van Hongarije was de laatste voor de zomerstop, maar het eerste deel van het seizoen wordt met een hoop ontwikkelingen afgesloten. Zo werd vlak voor de Grand Prix duidelijk dat Sebastian Vettel na dit seizoen stopt als coureur. Inmiddels is ook bekend wie hem gaat vervangen bij Aston Martin, namelijk Fernando Alonso.