Max Verstappen-documentaires van Viaplay straks bij NPO te zien

News
woensdag, 16 augustus 2023 om 14:30
max verstappenf1646128781
Max Verstappen-fans opgelet: binnenkort zijn er twee documentaires over de coureur te zien op PowNed. Beide documentaires waren voorheen alleen bij Viaplay te zien.
Viaplay kwam vorig jaar met de documentaire Verstappen – Lion Unleashed. Hierin blikt Max Verstappen samen met zijn vader Jos en manager Raymond Vermeulen terug op het Formule 1-seizoen van 2021 en hoe hij wereldkampioen werd. In het tweede deel van deze documentaire blikken de drie samen met voormalig coureur David Coulthard terug op seizoen 2022, waarin Verstappen wéér het kampioenschap binnensleepte.
Deze documentaire is niet langer een Viaplay-exclusive. Op 24 en 25 augustus zendt PowNed de delen respectievelijk uit op 24 en 25 augustus om 17:20 op NPO 1.

Kijkje achter de schermen bij Max Verstappen

De driedelige documentaireserie Max Verstappen: Anatomy of a Champion geeft een kijkje achter de schermen van het leven van de coureur. De documentairemakers waren aanwezig bij zijn reizen, fotoshoots, voorbereidende gesprekken en de wedstrijden. Ook reflecteren Max en zijn familie in de serie op zijn opvoeding, wat het fundament is voor zijn succes.
Ook deze documentaire is binnenkort op tv te zien. PowNed zendt de serie vanaf maandag 18 september wekelijks uit om 21.12 op NPO 3.
Uitzending gemist? Geen probleem: beide series zijn straks te streamen op NPO Start. Ondertussen kun je de documentaires ook nog steeds op Viaplay kijken.

Zegt dit iets over de toekomst van Viaplay?

Het is opvallend dat deze Viaplay-exclusives opeens ergens anders te zien zijn, juist wanneer het niet goed gaat met het bedrijf. De financiële resultaten van het bedrijf vielen zo erg tegen dat de CEO is opgestapt. Gisteren werd bekend dat een andere topman opstapt. Ook verdwijnt andere exclusieve content van de streamingdienst.

Populair Nieuws