F1 documentaire over Max verstappen op Viaplay

News
woensdag, 02 maart 2022 om 14:00
max verstappenf1646128781
In Lion Unleashed mogen wij onze Hollandse trots Max verstappen zien praten over het F1 2021 seizoen en hoe hij zich hier over voelde. Heel het seizoen zat vol met rare bochten en wendingen, zo heeft Max dit ook ervaren toen hij wereldkampioen werd.

Je kan nu al kijken!

Fans van Max Verstappen kunnen alvast een 24 minuten durend segment bekijken over de Red bull coureur. Waar hij met zijn vader Jos en manager spreekt over de het aankomend seizoen, en hoe ze zich gaan voorbereiden. Deze staat nu al op Viaplay.

Nog meer F1

Aan de zijde van de aankomende documentaire komt ook een tweedelig F1 Talks programma met voormalig coureurs Mika Häkkinen , Tom Kristensen en David Coulthard. Zij zullen hier het verleden, heden en de toekomst van F1 bespreken. Ook zal Amber Brantsen deze presenteren aan het Nederlandse front.
f1 talksf1646128885

Wanneer kunnen we meer verwachten?

Omdat Viaplay hevige concurrentie heeft binnen de streaming wereld is de verwachting dat de dienst snel veel content gaat leveren. Zo zouden volgens Telecompaper, 350.000 huishoudens al een abonnement hebben genomen op Viaplay. Nordic Media Group wil deze abonnees natuurlijk al te graag behouden. Ze zal dus nog meer programma's moeten gaan bieden zowel rond om F1 en meer! Helaas laat de streaming dienst het nieuws nog niet echt los en wachten we met smacht op meer.