Max Verstappen trots te zien op cover nieuwe F1-game

News
woensdag, 17 april 2024 om 11:00
max verstappen gp australie 2024f1711384741
De nieuwe F1-game voor dit jaar verschijnt iets eerder dan gebruikelijk. Maar desondanks lieten de covers van de game nog even op zich wachten: EA onthult ze graag wat later pas. Nu is bekendgemaakt dat Verstappen">Max Verstappen weer het gezicht is van de game, tenminste, in het geval van de Champions Edition.
Net als in voorgaande jaren heeft de officiële F1-game twee totaal verschillende covers. Naast de standaardversie is er ook een Champions Edition. Uitgever EA heeft nu voor beide versies de cover onthuld. Niet geheel onverwacht is regerend wereldkampioen Max Verstappen het gezicht van de Champions Edition.
EA Sports F1 24 - PS5 Image
EA Sports F1 24 - PS5
EUR69.99
Op voorraad
Koop op bol.
De kampioen staat er trots op, want de foto die is gebruikt is niet bij een speciale shoot genomen. In plaats daarvan zien we Verstappen in een rood-wit-blauwe confettiregen nadat hij de winst heeft gepakt in de Grand Prix van Spanje in 2023. Net als vorig jaar hoeft Verstappen de cover met niemand te delen (in het verleden werden er wel eens meerdere voormalig kampioenen op de Champions Edition gezet).
De cover van de normale editie van de game wordt wel door meerdere coureurs gedeeld. Charles Leclerc (Ferrari), Lewis Hamilton (Mercedes) en Lando Norris (McLaren) staan schouder aan schouder afgebeeld. Voor het eerst sinds 2018 staan ook de auto’s van de coversterren afgebeeld, iets wat overigens niet geldt voor de Champions Edition met Verstappen.

Wanneer is de release van F1 24?

Als je alweer zin krijgt om over de circuits van de Formule 1 te scheuren hoef je niet al te lang te wachten. F1 24 ligt namelijk op 31 mei al in de winkel en belooft weer een verbeterde ervaring, mede dankzij een vernieuwde carrièremodus.
Om meer te weten te komen kun je morgen om 17.00 uur terecht op het officiële YouTube-kanaal van de game. Dan wordt de game namelijk volledig onthuld door EA en ontwikkelaar Codemasters.