Pre-order F1 24 hier het goedkoopst

News
zaterdag, 30 maart 2024 om 15:00
f1 24f1709108399
Met tot dusver één misser voor Verstappen is de Formule 1 dit jaar niet bijzonder spannend. Maar je zou natuurlijk zelf achter het stuur kunnen kruipen in F1 24 om te zien wat er dan gebeurt. Wij zetten de goedkoopste pre-order mogelijkheden op een rij.
Zoals elk jaar komen EA en Codemasters weer met een game waarin je zelf Formule 1-coureur kunt worden. F1 24 komt ook een stuk vroeger uit dan in voorgaande jaren, namelijk al in mei. EA vraagt 80 euro voor de game in digitale stores, maar we kunnen ons zo voorstellen dat je die prijs niet ziet zitten. Hier kun je de game goedkoper pre-orderen:

F1 24 carrière gaat op de schop

Er is momenteel nog niet heel veel bekend over hoe de simulatie in F1 24 wordt aangepast. De handling uit de WRC-games van EA wordt aan de game toegevoegd, maar veel details moeten nog onthuld worden. Wat we wel weten is dat de carrièremodus op de schop gaat, al is het ook nog grotendeel onduidelijk wat er dan veranderd wordt.
Er moet sowieso nog best veel onthuld worden over F1 24. We weten bijvoorbeeld nog niet eens wie er dit jaar op de cover staat. Het zal ongetwijfeld snel othuld worden, want zoals gezegd komt F1 24 best vroeg uit.
De vorige delen verschenen pas halverwege juni of zelf in juli, als de zomerstop van de Formule 1 al voor de deur staat. Maar F1 24 verschijnt al op 31 mei en is zelfs eerder te spelen met de Champions Edition.