3 redenen om Max Verstappen Whatever It Takes te kijken

Article
zondag, 27 december 2020 om 9:00
whatever it takesf1608655122
Max Verstappen is de Nederlandse trots als het aankomt op Formule 1. De coureur scheurt als een bezetene, waardoor hij afgelopen seizoen met de derde prijs aan de haal ging. Naast zijn rijstijl en zijn prestaties is Verstappen een interessante man die nu exclusief voor Ziggo een serie heeft die een inkijkje in zijn leven geeft. Wij geven je 3 redenen om Max Verstappen Whatever It Takes te kijken!

Max neemt geen blad voor de mond

De serie had net zo goed kunnen heten: Max Vestappen What you see is what you get. De Nederlandse coureur is niet zo van ellenlange gesprekken voeren, dus als hij wat zegt is het ook meteen.. spot on. Nu zal niet iedereen het eens zijn wat hij over de board radio’s gooit, compleet met termen als mongolen, maar dat is Max.
In Whatever It Takes scheldt hij iets minder, het is immers allemaal niet zo in de heat of the moment, maar nog altijd zegt hij gewoon wat hij vindt. Dus soms hebben mensen bijvoorbeeld ergens gewoon geen ‘kut’ verstand van. Dus....
max verstappenf1646128781

Mooi inkijkje in hoe hij gedrild is

Om geregeld op het podium te eindigen moet je niet alleen beschikken over de juiste materialen, maar ook zonder angst durven te rijden. Max is een coureur die ook wel een lefgozertje is, laten we eerlijk zijn. Niet iedereen kan zo goed in de regen dansen in een auto als hij. Maar waar komt zijn race-houding vandaan? Van pa-lief.
Jos Verstappen was ooit zelf coureur, alleen moest hij het wiel zelf uitvinden, waardoor hij nooit het succes heeft gehad zoals zijn zoon nu. Maar misschien heeft dat er juist wel voor gezorgd dat hij zijn zoon wilde ‘pushen’ daar wél te geraken waar hij nooit gekomen is. Als je de documentaire ziet, kun je je verbazen dat Max geen faalangst heeft gekregen, want Jos heeft hem aardig als soldaat gedrild, met een paar situaties waar je oren en ogen van gaan klapperen. Kinderbescherming....?!

Oude beelden

Wat misschien wel het leukste is, zijn de oude beelden die voorbij komen. Whatever It Takes heeft opnames van een kleine Max die aan het karten was, alsook in privésferen. Als je de beelden ziet, kun je af en toe niet anders dan gewoon lachen. Want als kleine uk was hij al net zo droog soms voor de camera als hij vandaag de dag is.
Als hem gevraagd wordt wat er moet gebeuren bij het rijden tijdens regen, is het antwoord luid en duidelijk: gewoon niet uit de bocht vliegen. Haha, heerlijk! Wij houden ervan. Het is ongelooflijk hoeveel oude beelden er zijn van Max en ook tof om te zien dat er wat vrienden van hem voorbij komen met wie hij vroeger al zat te karten.
Max Verstappen Whatever It Takes is nu exclusief te kijken op Ziggo. Het gaat om drie afleveringen van 30 minuten per stuk.