Rainbow Six: Parasite gameplay gelekt

News
maandag, 22 maart 2021 om 16:30
rainbow six quarantine parasitef1613470473
Ruim een uur aan gameplay van Rainbow Six: Parasite is online gepost door een streamer. Hij en meerdere andere kregen toegang tot een technische test van Ubisoft. Volgens de streamer zelf had hij gewoon toestemming, maar de andere testers beweren anders.
Wat eerst door het leven ging als Rainbow Six: Quarantine en ondertussen is veranderd naar Rainbow Six: Parasite, heeft met de tijd mee enige geruchten en hype ontvangen. De beelden die we nu spontaan te zien krijgen komen uit een technische test van Ubisoft en dit werd gestreamd op Facebook Gaming. De streamer beweert toestemming te hebben gehad van Ubisoft om de beelden uit te zenden, maar andere laten horen dat hij een embargo heeft gebroken en hiermee in de problemen gaat komen.

Gameplay gelekt

In de stream krijgen we een tutorial van de game te zien, het gaat hier om verschillende mechanieken en modi uit de coöperatieve zombieshooter. In de gameplay kunnen we zien dat er meerdere alien-achtige plaatsen zijn waar spelers voor op moeten passen, deze zorgen voor nog meer vijanden zodra de speler te veel geluid maakt.
Spelers kiezen met het starten van een missie een personage op basis van snelheid, hoeveelheid pantser, de gadgets en de wapens dat dit personage heeft. Mocht je tijdens een missie doodgaan of het niet halen naar een uitgang, dan wordt je personage als ‘MIA’ opgeslagen en kan je deze alleen weer gebruiken als je deze tijdens een andere missie weet te redden.
Wanneer de game uit gaat komen is nog steeds niet duidelijk, na een vertraging en een wijziging in de naam is het hopen dat de game ergens dit jaar nog uit gaat komen.

Populair Nieuws