Marvel’s Spider-Man 2 trailer teaset verhaal

News
vrijdag, 21 juli 2023 om 12:00
marvels spider man 2 venomf1689930411
Het is lange tijd stil geweest rondom Marvel’s Spider-Man 2, maar in de afgelopen maanden is dat veranderd. Er werd bijvoorbeeld al uitgebreide gameplay getoond. Nu is er ook een nieuwe trailer die focust op het verhaal van de game.
Het duurt nog even voordat Marvel’s Spider-Man 2 in de winkel ligt. Maar voor het zover is kun je alvast een beter idee krijgen van het verhaal van de nieuwe game. Tijdens een groot San Diego Comic Con panel is namelijk een nieuwe trailer getoond.
Daarin is onder andere te zien hoe Kraven the Hunter in New York arriveert. Ook is er een goede blik op Venom. Miles Morales lijkt iets teveel bezig te zijn met zijn rol als Spider-Man en wil vooral Peter helpen. Die kans krijgt hij wanneer Peter in de problemen komt door het symbiote.

Nog meer Marvel’s Spider-Man 2 verhaal onthuld

De trailer is niet de enige plek waar informatie over het verhaal van Spider-Man 2 te vinden is. De PlayStation Blog onthult bijvoorbeeld dat Peter nieuwe geldzorgen heeft en dat Miles zijn schoolwerk negeert. MJ is haar baan niet zeker omdat J. Jonah Jameson weer bij The Daily Bugle werkt.
Hoe dit alles zich gaat ontvouwen weten we dit najaar. Marvel’s Spider-Man 2 lanceert namelijk op 20 oktober voor PS5. Die console krijgt ook een speciale uitgave die helemaal in het teken staat van Spider-Man.

Populair Nieuws