Op deze dag kun je Marvel’s Spider-Man 2 downloaden

News
donderdag, 06 juli 2023 om 16:30
marvels spider man 2f1649944285
In oktober kunnen Spider-Man fans weer naar hartelust door New York slingeren. Dat is nog even wachten, maar als het dan zover is, wil je natuurlijk ook meteen in Marvel’s Spider-Man 2 kunnen duiken. Een pre-load kan dan veel tijd schelen en nu is bekend wanneer je de game kunt pre-loaden.
Games zijn tegenwoordig behoorlijk aan de maat en dan kan het lang duren om hem te downloaden. Helemaal als je slecht internet hebt, of als iedereen tegelijk probeert dezelfde game te downloaden. Gelukkig kun je digitale exemplaren vaak van tevoren downloaden.
In de PlayStation Store is nu te zien wanneer dat kan met Marvel’s Spider-Man 2, zo ontdekte Twisted Voxel. Wie de game pre-ordert krijgt te zien dat de game naar verwachting op 13 oktober gedownload wordt. Dat is precies een week voor release.
Op die manier hoef je op de dag van release geen tijd te besteden aan het downloaden van de game. Het is momenteel niet bekend hoe groot de game wordt, maar veel van de grote games van dit jaar waren nogal uit de kluiten gewassen. Als dat ook geldt voor Spider-Man 2 kan er veel tijd opgaan aan de downlaod.

Nieuwe Spider-Man 2 details komen snel

Sony heeft de afgelopen maanden na een lange radiostilte eindelijk flink veel details over de game naar buiten gebracht. Maar volgens Spider-Man acteurs Yuri Lowenthal is er eigenlijk nog bijna niets getoond. Binnenkort horen we meer tijdens San Diego Comic Con.