Marvel’s Spider-Man 2 krijgt speciale PS5 console

News
vrijdag, 21 juli 2023 om 9:30
marvels spider man 2 gameplayf1684998846
In oktober is het eindelijk tijd voor een nieuw avontuur van Spider-Man. Zowel Peter Parker als Miles Morales zijn terug in Marvel’s Spider-Man 2. Je kunt deze game ook gaan spelen op een speciale uitgave van de PS5.
Het heeft even mogen duren, maar eindelijk is het zover: een speciale editie van de PS5. Hoewel de console al met meerdere games is gebundeld, kreeg je in die bundels steeds de standaard witte PS5. Voor Marvel’s Spider-Man 2 pakt Sony nu groot uit.
De PS5 console in deze bundel staat namelijk helemaal in het teken van de game en de console ziet eruit alsof hij door een symbiote wordt overgenomen. Aan de voorkant kun je nog geen stukje Spider-Man rood zien, maar het zwarte Symbiote reikt al ver. De achterkant is zelfs al helemaal overgenomen. Er is natuurlijk ook een geheel bijpassende DualSense.
Als je al een PS5 hebt en geen nieuwe wil kopen is er goed nieuws. Het design is ook beschikbaar op losse covers en de DualSense is ook apart verkrijgbaar. In de bundel met de game krijg je een Digital Edition van de console, maar de covers zijn er ook voor de versie met disc drive.

Wanneer verschijnt de Marvel’s Spider-Man 2 PS5 bundel?

De nieuwe console komt iets eerder uit dan Marvel’s Spider-Man 2 zelf. De game verschijnt namelijk op 20 oktober, maar dan wil je gewoon spelen en niet eerst een console setup moeten doorlopen. De release van de console, covers en DualSense is daarom op 1 september. Pre-orders beginnen vanaf 28 juli bij PlayStation Direct en bepaalde andere winkels.