Marvel’s Spider-Man 2 speler geeft Venom meer vrijheid

News
donderdag, 26 oktober 2023 om 16:00
marvels spider man 2 venomf1689930411
Hoewel Marvel’s Spider-Man 2 een open wereld biedt met veel vrijheid, is natuurlijk niet alles mogelijk. Maar een speler heeft een manier ontdekt om de regels van de game een beetje te breken. Venom kan de hele stad onveilig maken dankzij een glitch.
Let op: dit bericht bevat lichte spoilers voor Marvel’s Spider-Man 2!
Als fans het graag willen, kan er een Venom-game komen na Marvel’s Spider-Man 2, zo werd onlangs aangegeven door een ontwikkelaar van de game. Maar één fan heeft besloten daar niet op te wachten. YouTuber Ellemen heeft een manier gevonden om Venom vrij te laten in New York.
Op zeker moment in de game kun je namelijk kort spelen als Venom, in de missie Don’t Be Scared. Tijdens die missie is het gebied waar je met Venom heen kunt wat beperkt, maar je kunt uit de missie breken door op een bepaalde manier tegen een onzichtbare muur te springen tot je er doorheen valt. Daarna kun je vrij door de stad banjeren als Venom.
Let alleen wel op: deze glitch is niet goed voor je save-file. Wanneer je teruggaat naar een checkpoint verschijnen er geen vijanden meer en ook Kraven the Hunter werkt niet meer naar behoren. Het kan ook zijn dat je save helemaal niet meer werkt na het uitvoeren van de glitch, dus het is verstandig om handmatig op te slaan voor je hem eventueel uitprobeert, zodat je een punt hebt om naar terug te gaan als er van alles misgaat.

Marvel’s Spider-Man 2 als zoete broodjes over de toonbank

Of we uiteindelijk een Venom-game krijgen is afwachten, maar als het niet gebeurt zal het niet aan de verkoopcijfers van Marvel’s Spider-Man 2 hebben gelegen. Die vallen namelijk absoluut niet tegen. Met 2,5 miljoen verkochte exemplaren in 24 uur is het zelfs de snelst verkopende PlayStation Studios-game ooit.