Marvel’s Spider-Man 2 schurk kan eigen game krijgen

News
vrijdag, 20 oktober 2023 om 15:30
marvels spider man 2f1696319930
Marvel’s Spider-Man 2 ligt eindelijk in de winkel, dus nadat de game goede reviews kreeg, zullen de reacties van fans ook snel binnenstromen. Die konden nog wel eens invloedrijk worden. Als fans genoeg interesse hebben, kan een schurk uit Spider-Man 2 namelijk een eigen game krijgen.
Het cijfer in de titel van Marvel’s Spider-Man 2 is enigszins misleidend. Het is namelijk eigenlijk de derde game in deze continuïteit, dankzij de release van Spider-Man: Miles Morales in 2020. Dat was een wat kleinere titel dan de andere twee Spider-Man titels en wellicht komt Insomniac weer met een kleinere tussengame.
Dat laat Jon Paquette, de senior narrative director van Spider-Man 2, doorschemeren in een interview met Insider. De publicatie wilde graag weten of Venom een Miles Morales-achtige game kon krijgen en Paquette sluit dat niet uit. Het hangt alleen wel af van wat de fans willen.
Insomniac is momenteel nog gefocust op Spider-Man 2 en gaat in eerste instantie even kijken hoe fans op de game reageren. Voor eventuele toekomstplannen wordt gekeken naar wat fans graag willen, vertelt Paquette. Bovendien zijn dat zaken waar pas over gesproken wordt wanneer iedereen bij Insomniac tijd heeft gehad om een beetje bij te komen van het werk aan Spider-Man 2.

Marvel’s Spider-Man 2 moet het ultieme Venom verhaal zijn

Ook als Venom niet zijn eigen game krijgt, is het de bedoeling dat hij een flinke indruk achterlaat. Paquette vertelt dat hij wil dat Marvel’s Spider-Man 2 de geschiedenis in gaat als één van de beste Venom-verhalen ooit verteld. Of de game daarin slaagt kun je nu zelf ontdekken op PlayStation 5.