Like a Dragon: Infinite Wealth trailer toont onverwachte game-modus

News
donderdag, 26 oktober 2023 om 15:30
like a dragon infinite wealthf1686505439
Er zijn veel dingen waar je misschien aan denkt bij de Yakuza/Like a Dragon-franchise. Er is bijvoorbeeld vaak het nodige geweld en ook gekke minigames zijn een terugkerend element. Dat zal Like a Dragon: Infinite Wealth ook, maar er is ook een wat onverwachte modus.
In Like a Dragon: Infinite Wealth gaat Ichiban op zoek naar zijn moeder op Hawaii. Die eilandengroep staat natuurlijk bekend als vakantiebestemming, maar als deze game enigszins lijkt op andere Like a Dragon-titel zal het op Hawaii een drukke bedoening zijn. Maar een nieuwe trailer toont een modus waarin je wel kunt relaxen.
Het blijkt namelijk dat Ichiban op de rug van een dolfijn kan afreizen naar Dondoko Island. De game modus die je daar aantreft wordt al veel vergeleken met Animal Crossing. Je kunt namelijk vissen en insecten vangen, meubels maken voor je droomhuis en bevriend raken met andere bewoners. Je kunt ook de infrastructuur van het eiland aanpassen.
Dat klinkt inderdaad nogal als Animal Crossing: New Horizons, maar er is natuurlijk evengoed een Like a Dragon sfeertje in deze modus. Je kunt bijvoorbeeld zeer vreemde wezens tegen het lijf lopen. De gekte van Like a Dragon is dus ook in deze modus duidelijk aanwezig.

Wanneer is de release van Like a Dragon: Infinite Wealth?

Fans moeten nog eventjes wachten voor Infinite Wealth in de winkel ligt. De game verschijnt namelijk op 26 januari 2024. In de tussentijd kun je ook uitkijken naar Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name. Die game verschijnt op 9 november al.