Marvel topman vergelijkt MCU Phase 4 met Infinity Saga

News
donderdag, 14 oktober 2021 om 14:30
avengers endgame review het einde is hier 149888f1621499117
Het is bijna 2,5 jaar geleden sinds Marvel's Endgame is uitgekomen. Nate Moore, producent bij Marvel, teast over de plannen van het aankomende Phase 4 en vergelijkt het met de Infinity Saga. De nieuwe MCU franchise is gericht op de wederopbouw van het universum na de heftige gebeurtenissen in Endgame.
Let op: dit artikel bevat spoilers over Marvel's Endgame!
De Marvel films staan bekend om hun overkoepelende verhalen. Zo zou Phase 4 gericht zijn op de wederopbouw van het universum, nadat de helft van de levende wezens voor vijf jaar verdween. Dit komt doordat Thanos op een nogal extreme manier overbevolking probeerde tegen te gaan in Infinity War en Endgame.
In een interview van Screen Rant met Nate Moore werd er gevraagd of MCU Phase 4 overeenkomt of afwijkt van de Infinity Saga. Moore vertelt dat er een doorlopende lijn zit in de opkomende films van Marvel. Het zal vergelijkbaar zijn met Phase 1 tot en met 3, door een samenhangend verhaal te vertellen in meerdere films.
Moore noemt daarbij The Eternals als voorbeeld. Kijkers kunnen gewoon los van de film genieten, maar als fans meer films in Phase 4 gaan kijken, dan worden karakters of concepten ineens heel anders of groter uitgewerkt.

MCU Phase 4 is al van start gegaan

We moeten nog maar zien wat er ons allemaal precies te wachten staat in Phase 4 van de MCU. Er zijn inmiddels als twee films uitgekomen die zich bevinden in de nieuwe fase, namelijk Black Widow en Shang-Chi and the Legends of the Ten Rings. Op 5 november kunnen we de derde Marvel film van Phase 4 verwachten, namelijk The Eternals.

Populair Nieuws