Black Widow komt morgen al op Disney+

News
dinsdag, 05 oktober 2021 om 14:00
endgame black widowf1633423948
Disney+ heeft aangekondigd dat Black Widow voor iedereen beschikbaar komt op Disney+. Iedereen met een Disney+ account kan de film morgen kijken op het streamingsplatform.
Black WIdow verscheen 9 juli in de bioscoop na meerdere vertragingen. Het was de eerste Marvel Cinematic Universe film die in twee jaar in de bioscoop te bekijken was. De film bracht de eerste week 80 miljoen dollar op in de bioscoop, maar toch was Marvel niet tevreden. De film was ook te zien op Disney+ met een VIP-toegang, hier bracht de film meer dan 125 miljoen dollar op.
De reden van de beschikbaarheid van de film voor alle Disney+ gebruikers is de rechtszaak tussen Scarlett Johansson en Disney. Hierbij werd de studio beschuldigd van het saboteren van de bioscooprelease en de beschikbaarheid op het streamingsplatform. Hierdoor werden andere films zoals Free Guy en Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings al beschikbaar na 45 dagen voor Disney+ gebruikers om te streamen.

Fase 4 van MCU is begonnen

In de film kunnen we zien hoe Scarlett Johnasson Black Widow speelt. Naast Johansson spelen ook Florence Pugh, David Harbor en Rachel Weisz een rol in deze Marvel film. De film is geregisseerd bij Cate Shortland, Kevin Feige produceerde de actiefilm en Eric Pearson schreef het scenario. In de film volgen we het verleden van Natasha Romanoff. We zien haar weg naar het worden van een spion lang voordat ze een Avenger werd. Black Widow is de eerste film van de MCU die zich bevindt in fase 4 van het MCU.

Populair Nieuws