Marvel Studios lekt per ongeluk releaseperiode van Disney+ series

News
maandag, 17 januari 2022 om 15:30
disney plus logof1628271403
Via de website van Marvel Studios Japan is er een afbeelding gelekt, waaruit blijkt dat er drie Marvel-series zullen verschijnen tussen Doctor Strange 2 en Thor 4. Series zoals Ms. Marvel zullen pas na deze blockbusters verschijnen.
Het wordt deze zomer ontzettend druk voor Marvel-fans. Het lijkt er namelijk op dat er maar liefst drie series te zien zullen zijn tussen de release van Doctor Strange in the Multiverse of Madness, die in begin mei uitkomt en Thor: Love and Thunder in juli.
Dat blijkt uit de officiële website van Marvel Studios Japan. Op de site was een afbeelding te zien van een toekomstige tijdlijn van aankomende MCU-projecten die in 2022 zullen verschijnen. Uit de afbeelding blijkt dat She-Hulk, I Am Groot en het tweede seizoen van What If…? zullen verschijnen tussen de release van Doctor Strange en Thor.
Daarnaast zal de langverwachte Ms. Marvel-serie pas uitkomen na Love and Thunder, maar nog steeds in de zomer. Secret Invasion zal voor Black Panther: Wakanda Forever in november kunnen arriveren op de streamingsdienst.

Nog geen releasedatum voor Moon Knight

De serie Moon Knight heeft nog geen officiële releasedatum. Wel zijn er geruchten dat de serie voor 30 maart op de streamingsdienst zal verschijnen. Of de serie dan ook echt op Disney+ zal verschijnen weten we natuurlijk nog niet. De serie heeft namelijk mogelijk wel een paar reshoots nodig.
Doctor Strange in the Multiverse of Madness is vanaf 6 mei 2022 te zien in de bioscoop.

Populair Nieuws