'Halo Infinite krijgt er vijf nieuwe maps bij'

News
maandag, 17 januari 2022 om 15:00
halo infinite multiplayerf1642348001
De Halo Infinite multiplayer kent nu in totaal tien maps, maar als het aan een Twitter leak ligt wordt dit aantal binnenkort opgeschaald naar vijftien. De tweet toont ook een paar screenshots van de nieuwe maps.
Het Twitter-account Infinite Leaks heeft op Twitter vijf foto’s geplaatst, wat naar verluidt placeholders zijn van de nieuwe Halo Infinite maps. De levels die volgens het gerucht uitkomen hebben de namen Bath Salts, Cataract, Forbidden, Beltway en Solitude. Het gerucht zou zomaar kunnen kloppen, aangezien 343 Industries nog helemaal geen nieuwe mappen toegevoegd heeft aan de multiplayer versie van Halo Infinite. De multiplayer game kent allerlei nieuwe content sinds release, behalve een nieuwe map. Zoals met elke leak is nog niks bevestigd, en het is daarom een kwestie van afwachten.
De screenshots van de mappen vertellen nog erg weinig over wat we kunnen verwachten, aangezien deze nog in hun Blockout Face zitten. Dit betekent dat de maps die we zien in de foto’s nog in de concept-fase zitten, waarin vierkante voorwerpen gebruikt worden om te kijken hoe de studio een map het beste in kan richten. 343 Industries is wel druk bezig om haar games te optimaliseren, onlangs zijn een paar belangrijke aanpassingen gemaakt aan Big Team Battle zodat je makkelijker met vrienden kan spelen.

Halo Infinite wordt fanatiek gespeeld

Zowel de Halo Infinite campaign als de multiplayer zijn allebei uitgebracht en te spelen. De multiplayer is gratis, maar voor de campaign moet je wel betalen of abonnee zijn van de Xbox Game Pass. Ondertussen worden ook al allerlei records verbroken, zowel in multiplayer als in de campaign. Een speedrunner heeft bijvoorbeeld de campaign in vier uur afgelegd zonder een kogel af te schieten, en een andere YouTuber heeft honderd potjes aan FFA achter elkaar gewonnen.