Eerste Doctor Strange 2 trailer en poster onthuld

News
donderdag, 23 december 2021 om 11:00
doctor strangef1643108642
De eerste teaser trailer en poster voor Doctor Strange 2 zijn onthuld. In de trailer lijkt het erop dat het multiverse voor veel problemen zorgt. Doctor Strange in the Multiverse of Madness staat gepland voor 6 mei 2022.
De eerste teaser trailer en poster voor Doctor Strange in the Multiverse of Madness is onthuld. Naast Dr Strange zijn ook Wanda Maximoff en Mordo te zien.
In de trailer verschijnen verschillende personages binnen de MCU waaronder Wanda Maximoff, gespeeld door Elizabeth Olsen en zien we Mordo gespeeld door Chiwetel Ejiofor. De trailer lijkt nog redelijk vaag, maar het lijkt erop dat het multiverse voor veel problemen zorgt. Zo zien we een verwoeste New York, een kwaadaardig monster en een kwaadaardige versie van Doctor Strange, die erg veel lijkt op het personage uit de vierde aflevering van What If…?
Op de poster die is gedeeld lijkt Wanda een belangrijk personage te zijn in de film. Naast Wanda zien we ook meerdere keren Doctor Strange (Benedict Cumberbatch) op de poster staan. Verder staat er dat we de film op 6 mei 2022 kunnen verwachten.

Doctor Strange 2 kreeg reshoots

Doctor Strange in the Multiverse of Madness zou eigenlijk in maart uitkomen, maar dit is nu verplaatst naar mei omdat er een aantal reshoots nodig waren voor de film. Zo zal Loki-schrijver Michael Waldron naar verluidt aan nieuw materiaal werken. De reshoots werden opgenomen in zes weken tijd, en zou geen ingrijpende gevolgen hebben voor het verhaal van Doctor Strange 2.

Populair Nieuws