'Deze populaire PS2 RPG komt naar de Nintendo Switch'

News
maandag, 17 januari 2022 om 16:00
45573 persona 4 arenaf1642425461
Volgens nieuwe geruchten komt Persona 4 naar de Nintendo Switch, een game die lange tijd alleen op de PlayStation 2 te spelen was. De game kwam uit in 2008 en heeft inmiddels al allerlei veranderingen meegemaakt.
Op YouTube voorspelt leaker Nate the Hate hoe de nieuwe Nintendo content eruit gaat zien. Veel informatie over Persona 4 wordt niet gegeven, maar Nate laat wel weten dat Persona 4 Golden waarschijnlijk naar de Nintendo Switch komt in 2022.
De kans zit erin dat de game ook nog eens uitkomt op de PlayStation 4 en 5, aangezien de game van Atlus origineel op de PlayStation 2 is uitgekomen. Uiteraard is het nog maar afwachten of dit ook echt gaat gebeuren, en neem deze lek dan ook maar met een flinke korrel zout.
Alhoewel het allemaal spannend klinkt, is er nog niks bevestigd. Nate the Hate is een vrij betrouwbare leaker als het aankomt op Nintendo, maar het is afwachten welke voorspellingen van de leaker daadwerkelijk uitkomen. Het zou niet gek zijn om Persona 4 als verbeterde versie uit te brengen op meerdere consoles, de game deed het namelijk enorm goed op de PS2 en is in 2020 uitgekomen op PC.

PS3 games op de PS5?

Het lijkt er ook op dat PS3 games naar de PS5 komen. Uit het niks doken allerlei PS3 games op de in PS5 store, het was helaas niet mogelijk om de titels aan te schaffen. Het is mogelijk alleen wel een enorme hint dat de next-gen console van Sony haar backwards compatiblity-mogelijkheden gaat uitbreiden.