Marvel poster onthult mogelijk Thor's nieuwe outfit in Love and Thunder

News
maandag, 10 januari 2022 om 16:00
grootste thor love and thunder geruchtenf1654110874
Er is online een foto verschenen van een poster vol Marvel personages, hiertussen staat Thor met een outfit die we nog niet eerder in een film hebben gezien. Er wordt dus nu gespeculeerd dat Thor deze outfit zal dragen in de aankomende film Thor: Love and Thunder.
De nieuwe Thor film, Thor: Love and Thunder komt dit jaar uit. Nu gaat er online een poster rond waar verschillende Marvel personages uit de films op staan. Hier staat Thor tussen met een nieuw outfit dat lijkt op één uit de comics, maar die hij tot nu toe niet heeft gedragen tijdens de films. De conclusie wordt dus getrokken dat dit de nieuwe outfit zal worden van Thor in de film.

Wat is er te zien op de Marvel poster?

De outfit is geel en blauw en Thor heeft een gevleugelde helm op. Daarnaast zien we ook Jane Foster, de love interest uit de eerste Thor-film die nu voor het vierde deel terugkeert. Ook Foster heeft een outfit aan die lijkt op die van Thor, maar dan in het grijs. Hier zien we alleen minder van aangezien de outfit wordt geblokkeerd door Thor en Spider-Man.
Het is alleen niet duidelijk waar de poster vandaan komt, het is dus ook mogelijk dat de poster niet officieel is en dit dus niet de outfit van Thor zal zijn. Gezien de outfit wel lijkt op één die we al eerder hebben gezien in de comics, is het zeker wel mogelijk dat de outfit echt in de film zal worden gedragen door Thor. Het is dus afwachten op de eerste trailer van Thor: Love and Thunder.

Populair Nieuws