Marvel ster: “Avengers Secret Wars wordt groter dan Endgame”

News
dinsdag, 16 augustus 2022 om 16:30
mv5bndq1yjbkngetyzuxzi00nzuyltgwzgutymfhztkzytjkotk0xkeyxkfqcgdeqxvynjg2njqwmdq at v1 sx1777 cr001777937 alf1583760567
Avengers Infinity War en Endgame werden ooit omschreven als het meest ambitieuze cross-over evenement in de geschiedenis. Maar daarin gaat Marvel zichzelf misschien overtreffen. Acteur Mark Ruffalo denkt namelijk dat Secret Wars misschien wel groter wordt.
Onlangs liet Marvel tijdens San Diego Comic Con weten hoe de komende jaren aan Marvel-films er ongeveer uit gaan zien. Uiteindelijk draait het allemaal weer uit op een tweetal Avengers-films: The Kang Dynasty en Secret Wars. Na Endgame zijn de verwachtingen hoog, maar volgens Mark Ruffalo (Bruce Banner/The Hulk) hoeven we ons geen zorgen te maken.
Volgens hem wordt Avengers: Secret Wars namelijk een groot evenement. Tijdens de première van She-Hulk werd hem gevraagd om Secret Wars te vergelijken met Endgame. Ruffalo had voor de verandering geen spoilers paraat, maar wist wel te melden dat de volgende Avengers-films fantastisch worden:

Wanneer verschijnt Avengers: Secret Wars?

The Kang Dynasty en Secret Wars zitten pas aan het einde van fase 6 van het MCU. Hoewel fase 4 binnenkort eindigt met Black Panther: Wakanda Forever, liggen de nieuwe Avengers films met releasedata in 2025 nog even in de toekomst. Toch is er alvast een regisseur voor The Kang Dynasty gevonden.