'Ezra Miller verliest waarschijnlijk grote rol door recente schandalen'

News
maandag, 20 juni 2022 om 14:30
Het zit Warner Bros. niet mee. De grote producent heeft nu namelijk opnieuw te maken met een acteur die in opspraak is geraakt, deze keer Ezra Miller. De kans lijkt nu zeer waarschijnlijk dat de acteur een grote rol verliest.
De laatste tijd is Ezra Miller veel in het nieuws en niet op een positieve manier. De acteur, die bekend staat om zijn rollen in The Flash en Fantastic Beasts, is meerdere keren opgepakt op Hawaii voor mishandeling en het verstoren van de openbare orde. Daarnaast heeft hij ineens zijn Instagram-account verwijderd en is hij onvindbaar voor de rechtbank.
Het is een flinke hoofdpijndossier voor Warner Bros., aangezien Ezra Miller opnieuw de rol van The Flash op zich neemt voor een grote film in 2023, waar het bedrijf een budget van 200 miljoen dollar voor het uitgetrokken. Warner Bros. is bovendien van plan om het DC-universum flink uit te breiden, met The Flash als één van de headliners.
Volgens Deadline staat David Zaslav, de CEO van Warner Bros Discovery, dan nu voor een moeilijke keuze. Bronnen melden aan de publicatie dat Ezra Miller mogelijk zijn rol als The Flash verliest, zelfs als de film een succes is. Mogelijk kan Zaslav beslissen om de film niet in de bioscoop uit te brengen en alleen op HBO Max of Miller schrappen van de publiciteitstour.

Warner Bros. vervangt wel vaker omstreden acteurs

Het is ook niet de eerste keer dat Warner Bros. te maken krijgt met controverse rondom een grote acteur. Eerder werd Johnny Depp al vervangen door Mads Mikkelsen voor de rol van Grindelwald, door de rechtszaak waarin de acteur was verwikkeld met zijn ex-vrouw Amber Heard.
Ook Heard lijkt nu een rol te gaan verliezen in een groot DC-project. De actrice speelt namelijk Mera in de Aquaman-films, maar voor de sequel Aquaman and The Lost Kingdom zou Heard mogelijk helemaal geschrapt worden. Een woordvoerder van de actrice spreekt dat gerucht tegen.

Populair Nieuws