Epic Games’ volgende gratis game is al bekend

News
maandag, 27 maart 2023 om 9:00
h2x1 nswitchds tunche image1600wf1679820996
Epic Games geeft iedere week een gratis game weg. Deze week worden Chess Ultra en World of Warships weggeven, maar de game van volgende week is ook al bekend.
Tot en met 30 maart 17:00 kun je nog Chess Ultra en World of Warships claimen, maar daarna worden de games vervangen door Tunche. Deze game is tot en met 6 april 17:00 te claimen. Zoals gewoonlijk bij Epic Games is de game zodra je die geclaimd hebt voor altijd van jou.

Wat voor game is Tunche?

Volgens ontwikkelaar Leap Game Studios is Tunche ‘een charmante, handgetekende beat’em-up met roguelike-elementen, co-op en een snufje sjamaan-hekserij’. Je kunt kiezen uit vijf personages. Met behulp van hun skills en vaardigheden moet je ‘epische eindbazen’ verslaan en de geheimen van het mysterieuze Amazone-regenwoud ontrafelen. Er zijn vier verschillende werelden met unieke vijanden om te ontdekken.
De game draait volgens Leap Game Studios om gevechten met een hoog risico, hoge beloningen en een ‘stijlvol’ cijfersysteem. ‘’Spelers zullen elke keer dat ze aan hun reis door de jungle beginnen een unieke ervaring hebben, waarbij ze altijd verschillende paden volgen, het opnemen tegen fantastische wezens gebaseerd op dieren uit het gebied en ervaringspunten verzamelen om een hoger niveau te bereiken en vaardigheidsupgrades te kopen.’’ In co-op kun je met maximaal vier vrienden tegelijk spelen.
Speel je de game liever niet op PC? Dat kan ook. Tunche is namelijk ook speelbaar op de Nintendo Switch, Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 4 en PlayStation 5. Uiteraard is de game dan niet gratis, maar 19,99 euro.

Populair Nieuws