Ant-Man and the Wasp: Quantumania trailer laat de nieuwe villain zien

News
dinsdag, 10 januari 2023 om 16:00
ant man and the wasp quantumaniaf1673354592
Marvel-fans hebben weer iets om naar uit te kijken. Er is namelijk een nieuwe trailer voor Ant-Man and the Wasp: Quantumania gedropt, met veel screentime voor de nieuwe villain: Kang the Conqueror.
Sinds Avengers Endgame missen veel fans een beetje een big bad guy waar het verhaal van het Marvel Cinematic Universe omheen draait. Het eerste seizoen van Loki heeft er al een hint naar gegeven, maar in Ant-Man and the Wasp: Quatumania krijgt de MCU er weer een echte grote villain bij, namelijk Kang the Conqueror.
Marvel heeft vandaag een nieuwe trailer getoond voor de aankomende film - zoals eerder aangekondigd - waarbij de villain veel screentime krijgt. Het lijkt er dan ook op dat Ant-Man and the Wasp: Quantumania uitgebreid zal laten zien welke plannen Kang allemaal in petto heeft. Daarmee zal deze Ant-Man film een veel grotere invloed hebben op het verhaal van de MCU dan de voorgaande films met de kleine superheld.

Een win-win situatie in Quatumania?

In de trailer zien we hoe Scott Lang (Paul Rudd) benaderd wordt door Kang the Conqueror (Jonathan Majors) voor een ruil, die goed zou moeten zijn voor beide kanten. Zo zal Kang de mogelijkheid aan Scott geven om de verloren tijd met zijn dochter (Kathryn Newton) in te halen. Maar wat Kang precies in ruil daarvoor wil hebben, dat is nog niet duidelijk.
Hij heeft er in ieder geval geen goede intenties mee, want al snel loopt het uit op een grote missie van Ant-Man, The Wasp (Evangeline Lilly) en de rest van de crew om Kang te stoppen. In de trailer zien we daarbij ook alvast een kleine flits van M.O.D.O.K., zijn eerste verschijning in de MCU.

Populair Nieuws