Marvel brengt serie WandaVision officieel in 2020 op Disney+

News
donderdag, 17 september 2020 om 19:00
wandavisionf1600338620
Donderdag heeft Disney na lang wachten bekendgemaakt welke serie als eerste op Disney+ het Marvel Cinematic Universe uitbreidt. Veel mensen gingen ervan uit dat het The Falcon and the Winter Soldier zou worden. Maar WandaVision, die in eerste instantie als tweede serie op de planning stond, is nu door de Amerikaanse filmmagnaat voor voren geschoven.

Planning op de schop vanwege corona

Het was al een tijdje bekend dat de opnames van The Falcon and the Winter Soldier bezig waren, en ook dat ze langer dan verwacht duurden. Eind vorige maand kwam zelfs naar buiten dat deze serie waarschijnlijk pas in 2021 te zien is.
De vertragingen in de opnames hadden voornamelijk te maken met het coronavirus, een wereldwijde pandemie die dit jaar veel teweegbracht.
Er was wel al bekend dat er opnames waren van WandaVision, maar dat deze serie al is afgerond komt voor velen als een positief verassing. Hierdoor kunnen we in dit pechjaar in elk geval van deze Marvel Cinematic Universe genieten.

Aanklacht van een Chinese multinational

Het mag een klein wonder genoemd worden dat de serie ook onder de naam ‘WandaVision online gaat. De Wanda Group heeft dit namelijk aangevochten. De Chinese multinational vond de naam namelijk te veel op hun bedrijfsnaam lijken.

Een vervolg op Avengers Endgame

In de superheldenserie van Marvel Studios krijgen we onder meer Scarlet Witch en Vision te zien en zijn rollen voor Randall Park, Kat Dennings, Kathryn Hahn, Teyonag Parris, Paul Bettanu en Elizabeth Olsen.
Het verhaal speelt zich af na de Avengers Endgame, die we vorig jaar een mooi cijfer gaven. Maar geeft je nu een andere kijk op het verhaal.

Populair Nieuws